Ole Maualuga ole Maualuga Silicon Carbide Maketi Tuputupu Ae & Faiga

Niu Ioka, Tes. 23, 2020 (GLOBE NEWSWIRE) - Lipoti e le Reportlinker.com le tatalaina o le lipoti "Ultra High Purity Silicon Carbide Market Size, Share & Trends Analysis Lipoti e ala i le Talosaga, I Itulagi Ma Vaaiga Vaaia, 2020 - 2027 ″

Ole aofaʻi ole maketi ole silicon carbide ole lalolagi lautele ole faamoemoe e oʻo atu ile USD 79.0 miliona ile 2027. E iai le manatu e faʻalauteleina ile CAGR e 14.8% mai le 2020 ile 2027. O le siisii ​​i luga ole uila eletise ma le faʻatuputupulaia ole malosiaga faʻafouina vaega o fuafuaina e maua ai tuputupu ae avanoa i maketi tagata faʻatau.

O sapalai o le eletise ma le fesuiaʻiga o ata o loʻo i totonu o vaega taua o le silicon karbida (SiC) semiconductors. E le gata i lea, o le eletise SiC o loʻo faʻaaogaina i le eletise o loʻo molia ai oloa, o le malosiʻaga o le savili, ma alamanuia faʻateʻi afi.

O le mea lea, o le manaʻoga mo taʻavale eletise o loʻo faʻamoemoe e faʻateleina le tuputupu aʻe o ultra-maualuga mama silicon karbide semiconductors. O le faʻateleina o le faʻaaogaina o malosiaga faʻafouina mo malosiaga tau eletise i le salafa o le kelope o loʻo faʻamoemoe e tulei le maketi mo SiC eletise semiconductors.

O le atinaʻeina o tekonolosi fou, e pei o le aofaʻi o numera, faʻasolosolo atamai, ma le 5G tekinolosi, o loʻo fuafuaina foi e maua ai ni avanoa fou mo maketi faʻatau. O le faʻateleina o le faʻaaogaina o nei tekonolosi, aemaise lava i le US, e ono avea pea ma mafuaʻaga taua i le faʻatupulaia o le maketi. Kamupani i le US na latou faʻafaigaluegaina tele aofaʻi i nei tekonolosi, ma mautinoa ai le aʻafia o le atinaʻe o semiconductors manaʻomia mo le poto faʻapitoa, supercomputers, ma faʻamaumauga nofoaga autu. Mo se faʻataʻitaʻiga, R&D inivesi i le US semiconductor industry ua siʻitia i le CAGR o 6.6% mai le 1999 i le 2019. I le US, R&D inivesi mo le 2019 e $ 39.8 piliona, lea e tusa ma le 17% o ana faʻatau, o le sili ona maualuga i tagata uma. o atunuu.

O le faʻateleina o manaʻoga mo moli-emitting diodes (LEDs) o se tasi lea itu taua na fuafuaina e faʻatuputupulaʻia le maketi i tausaga ua tuanaʻi. O le maualuga-maualuga mama silicon carbide o loʻo faʻaaogaina e aveʻese ai le faʻaletonu i LED.

O le maketi moli a le LED o loʻo faʻamoemoe e resitaraina le siʻitia o le tuputupu aʻe o le 13.4% mai le 2020 i le 2027 ona o le paʻu o tau, o tulafono faʻatonutonu e fesoʻotaʻi ma moli tekinolosi, ma taumafaiga na faia e le tele o malo i le itu taua o le atinaʻe gafataulimaina.

Kamupani i Korea i Saute o loʻo aʻafia i le atinaʻeina o tekonolosi o le silicon karbide, lea ua fuafuaina e tumau ai pea o se ki unaʻi i le taimi umi. Mo se faʻataʻitaʻiga, POSCO, o se tasi o taʻimua uʻamea gaosi i le kelope, teu faafaigaluegaina 10 tausaga i le atinaeina o SiC tasi-tioata.

I lenei poloketi, POSCO o loʻo galue i le atinaʻeina o le 150-mm ma le 100-mm SiC substrate tekonolosi, lea e latalata i faʻasalalauga. O le isi tagata gaosi oloa SK Corporation (SKC) e ono faʻapisinisi le 150-mm SiC tamaʻi 'ulu

Lipoti o le Maketi o le Silica Silisili Ese Silicon Carbide
• I tulaga o tupe maua uma ma le tele, o le semiconductor o le pito sili ona tele apalai i le 2019. O le tuputupu aʻe o le vaega e mafua mai i le siitia o manaʻoga o le faʻatupulaia o vasega ogatotonu vasega, ma o lea le tuusaʻo manaʻomia o eletise.
• E ala i le faʻaoga, LEDs o loʻo fuafuaina e faʻateleina i le saoasaoa CAGR o le 15.6% i le tulaga o tupe maua mai le 2020 i le 2027. O le faʻateleina o le malamalamaaga e uiga i le vevela o le lalolagi ua mafua ai se lelei aʻafiaga i le manaʻoga mo LEDs ona o latou malosiʻaga
• O le COVID-19 faʻamaʻi na mafua ai se aafiaga ogaoga i le iʻuga-faʻaaogaina alamanuia o sili-maualuga mama aʻiaʻi silicon karbide (UHPSiC). I le tulaga o le tele, o le manaoga mo UHPSiC ua fuafuaina e paʻu i lalo o le 10% i le 2020 mai le 2019
• O Asia Pasefika ose maketi faʻaitulagi sili ona tele ma na faamauina mo le aofaʻi o tupe e 48.0% i le 2019. O le maualuga o le gaosiga o mea tau eletise ma moliuila i Saina, Korea i Saute, ma Taiwan o se autu tuputupu aʻe vaega mo maketi faʻaitulagi


Taimi lafoina: Ian-06-2013